Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/urban/public_html/include/config.php on line 53
NOU la Urban Neckers ! Papioane skinny !
NOU la Urban Neckers ! Papioane skinny !

NOU la Urban Neckers ! Papioane skinny !

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0766.25.38.84

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

NOU la Urban Neckers ! Papioane skinny !

ÎÅ£i place să fii în centrul atenÅ£iei ÅŸi să iesi in evidenta prin tinuta ta ? Înseamnă că ai o colecÅ£ie impresionantă de papioane!

 

Însă, dacă nu ai purtat niciodată un papion ÅŸi doreÅŸti să dai un plus de eleganţă Å£inutei tale, îÅ£i recomandăm papioanele skinny, care îÅ£i vor asigura discreÅ£ia, dar ÅŸi eleganÅ£a necesară. De asemenea, sunt o noutate absolută în materie de accesorii bărbătesti. Un astfel de papion este de aproximativ 2/3 din marimea unui papion normal ÅŸi va scoate la iveală stilul tau vestimentar modern ÅŸi creativ.

 

Atunci cand porÅ£i un papion skinny, nu există limite în ceea ce priveste accesorizarea Å£inutei tale casual. Cheia este sa te joci cu texturi interesante, culori ÅŸi modele.

 

Papioanele skinny sunt perfecte pentru medii creative ÅŸi business casual. Acestea implică un nivel de formalitate ÅŸi de muncă adecvat, scoÅ£and în evidenţă personalitatea ta.

 

Asortează papionul skinny cu o batistă de buzunar la buzunarul sacoului şi vei obţine un efect WOW.

 

Asorteaza-Å£i personalitatea cu noua colectie de papioane skinny ÅŸi batiste de buzunar Urban Neckers!

 

Sursa foto: Ties.com 

 
  • Comenzi telefonice:

  • 0766.25.38.84

  • contact@urban-neckers.ro