Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/urban/public_html/include/config.php on line 53
Cum se face nodul de cravata
Cum se face nodul de cravata

Cum se face nodul de cravata

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0766.25.38.84

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

Cum se face nodul de cravata

" Un nod de cravata bine facut este primul pas in viata. "

-    Oscar Wilde

Cel mai simplu nod de cravata este cel denumit Four-in-Hand - Nod simplu ( 4 treceri ). Poate da senzatia ca este asimetric, dar realizat in mod corect iti ofera o aparitie eleganta, profesionala.

Pont de la Urban Neckers:  persoanele inalte il vor considera ca fiind cel mai potrivit nod in conditiile in care nu reusesc sa " obtina " lungimea potrivita a cravatei prin celelate metode. Si, de obicei, asa se si intampla ! 

Half  Windsor - Windsor simplu ( 6 treceri ) este un nod la cravata pentru o tinuta eleganta, profesionala, business. Este un nod mare, triunghiular, cu o forma simetrica. In general este potrivit la cravatele mai groase ca si material, din polyester sau lana, dar poti sa apelezi la el si daca ai o cravata din alte materiale.

Pont de la Urban Neckers: prin numarul mare de treceri acest nod "scurteaza" cravata, si acest lucru va iesi in evidenta la persoanele inalte.

Cel mai profesional nod la cravata este Windsor ( 8 treceri ). Iti recomandam sa-l utilizezi pentru cravatele din materiale fine, de matase. Este un nod destul de lat, mare, caracterizat de uniformitate.

Pont de la Urban Neckers: Daca ti se pare cam "voluminos", atunci apeleaza la nodul simplu Four-in-Hand  sau Half Windsor .

 Nodul Pratt-Shelby este la fel de usor de realizat ca si nodul simplu Four-in-Hand ( 4 treceri ), diferenta ar fi ca este mult mai uniform, simetric.

Pont de la Urban Neckers: la fel, recomandat persoanelor inalte deoarece numarul mic de treceri permite atingerea lungimii potrivite pentru o cravata, mai ales in cazul acestor persoane.

Lungimea cravatei este foarte importanta, cu o pondere insemnata in imaginea generala a intregii tale tinute. O lungime potrivita a cravatei este atunci cand varful acesteia se afla intre partea superioara si mijlocul cataramei de la cureaua pantalonilor. Daca intampini dificultati apeleaza la diferite tipuri de noduri pentru a vedea care iti face cravata " mai scurta " sau " mai lunga ".

Windsor este cel mai gros nod, " scurtandu-ti " cravata, urmeaza Half Windsor si nodul simplu Four-in-Hand, acesta din urma fiind si cel mai mic nod, ca si volum.

Pont de la Urban Neckers: Prin incercari repetate, ajustarea lungimii, la inceputul formarii nodului, este o varianta eficace de a identifica lungimea potrivita. 

 
  • Comenzi telefonice:

  • 0766.25.38.84

  • contact@urban-neckers.ro