Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/urban/public_html/include/config.php on line 53
Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !
Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !

Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0766.25.38.84

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !

„Dă-i bărbatului un ac de cravată È™i va arata bine pentru o zi. Învăță un bărbat cum să poarte un ac de cravată È™i va arăta bine pentru o viață" - sfat vestimentar foarte cunoscut.

 

Care este lungimea potrivită pentru un ac de cravată?

 

Pentru omul modern, un ac de cravată ar trebui să se extindă între 1/2 È™i 3/4 din lățimea cravatei. Pentru un look mai clasic sau retro, selectaÈ›i un ac de cravata care se potriveÈ™te cu toată lățimea acesteia. Indiferent de preferinÈ›a dumneavoastră, nu purtaÈ›i niciodată un ac de cravată care se extinde dincolo de lățimea acesteia.

 

Unde să-l prind?

 

Plasarea acului de cravată va poate defini lookul sau il poate nărui. Locul ideal al acestui accesoriu intre butoanele 3 È™i 4 de pe cămașă. Dacă clipul este prea înalt, acest accesoriu vestimentar devine ineficient.

 

Ce culoare trebuie să port?

Pentru a avea o combinaÈ›ie perfectă, încercaÈ›i să potriviÈ›i acul de cravată cu butonii sacoului, cu butonii cămășii, ceasul sau catarama centurii. Dacă simÈ›iÈ›i că vă complimentează stilul, nu vă fie teamă să purtaÈ›i metale mai puÈ›in obiÈ™nuite È™i să mergeÈ›i cu ace de cravată colorate sau novelty. Un ac de cravată novelty poate da È›inutei dumneavoastră pe lângă eleganță È™i un aer funky. ÎndrăzneÈ™te astfel să iÈ›i asortezi personalitatea cu acest accesoriu minunat Urban Neckers. Există nenumărate variante pentru a se împerechea cu colecÈ›ia dumneavsoastră de cravate, care nu ar trebui să fie trecute cu vederea. Indiferent dacă stilul dumneavsoastră este clasic sau îndrăzneÈ›, la Urban Neckers veti descoperii combinaÈ›ii de ace de cravată dintre cele mai originale.

 

Când trebuie să port un ac de cravată?

 

Oricand - e raspunsul potrivit. Indiferent dacă purtați un costum din trei piese sau o pereche jeans, un ac de cravată este un plus bine venit pentru orice ținută care include o cravată.

 

Sursa: Ties.com

 
  • Comenzi telefonice:

  • 0766.25.38.84

  • contact@urban-neckers.ro