Confidentialitate

Confidentialitate

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0768.65.67.67

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

Confidentialitate

 

SC Envikok SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 25742

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC ENVIKOK SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: facturare si livrare produse, satisfacerea solicitarilor d-voastra pentru a transmite oferte, mesaje publicitare si de marketing (in masura in care v-ati exprimat acordul in acest sens in timpul procesului de inregistrare).

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii produselor. Refuzul dvs. Determinăanulare comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul nostru, Strada Pleveni, nr 33, Tulcea, Jud Tulcea, persoana de contact Victor Andrei. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________ 
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; 
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 

POLITICA DE SECURITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, SC ENVIKOK SRL prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

Prelucrare datelor se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Notificarea.

Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, numar inregistrare: 25742

Legalitatea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale.

Scopul bine-determinat.

Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Confidentialitatea.

Informatile sunt prelucrate si folosite conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu vor fi folosite in nici un mod care contravine acestei politici; informaţiile colectate sunt folosite numai pentru scopul in care sunt colectate.

Consintamantul persoanei vizate.

Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoiriile strict mentionate de Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consintamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare.

Informarea.

Informarea se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate.

Protejarea persoanelor vizate.

Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate.

Securitatea.

Masurile tehnice si organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe baza de nume utilizator şi parola).

Posibilitatea de alterare a datelor accesate este protejata prin firewall precum si de solutii antivirus actualizate permanent.

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

(reglementate de Legea 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare)

 

v     Dreptul de obtine de la SC ENVIKOK SRL., la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de SC ENVIKOK SRL.;

v     Dreptul de a obtine de la SC ENVIKOK SRL, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

v     Dreptul de a obtine de la SC ENVIKOK SRL, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

v     Dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea  nu mai poate viza datele in cauza;

v     Dreptul de va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, care v-au fost incalcate;

 

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

SC ENVIKOK SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

SC ENVIKOK SRL utilizeaza metode si tenologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

 

Pentru mai multe detalii si informatii, orice persoana interesata se poate adresa:

 

AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE

A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Str. Olari, nr. 32, sector 2, Bucuresti

Telefon: (021).252.58.88

Fax: (021).252.57.57

Web: http://www.dataprotection.ro