Butonii de cămașă impletiţi, accesoriu de stil și rafinament

Butonii de cămașă impletiţi, accesoriu de stil și rafinament

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0766.25.38.84

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

Butonii de cămașă impletiţi, accesoriu de stil și rafinament

Butonii sunt extensia unei personalităţi sofisticate și al unui caracter rafinat, fiind piese de decor vestimentar care spun o poveste a lor.  Bărbaţii poartă costumul pentru a face o declaraţie de eleganță și stil. Această imagine poate fi completata cu o pereche de butoni de bun gust.

 

Aşadar, butonii sunt un accesoriu de stil, echivalentul bijuteriilor pentru bărbaţi. Asortați cu un costum potrivit, vor contura imaginea de bărbat elegant şi atent la detalii.

 

Cravata sau papionul sunt esențiale garderobei tale, iar dacă le asortezi cu butonii vei avea parte de un rezultat foarte frumos din punct de vedere estetic.

 

Butonii cu nod, făcuți din materiale textile sunt dedicati evenimentelor mai putin formale, mai relaxate . Pot fi cu usurință purtați la birou zi de zi și asortați hainelor de tip casual, deoarece scot in evidentă atenția ta la detalii si oferă un plus de eleganţă. Fie că alegi o singura culoare sau îi alegi in combinaţii de culori îndrazneţe sau foarte fresh, ei sunt un accesoriu de bun gust care poate fi asortat diverselor articole de îmbrăcăminte pe care le alegi. Butonii nu mai sunt consideraţi un accesoriu exclusiv masculin, aceştia fiind perfect asortaţi de catre doamne la camaşile office, fiind un detaliu foarte chic.

 

Butonii sunt un cadou practic şi perfect pentru bărbaţi şi nu numai, fiind un accesoriu care evidenţiază rafinamentul, gustul şi personalitatea purtătorului.

Alegând butonii din material textil Urban Neckers vei constata ca aceştia mai au o intrebuinţare deloc de neglijat şi anume poţi crea un plus de eleganţă purtându-i şi la butoniera de la reverul sacoului. Astfel, iţi poţi asorta şi exprima personalitatea adăugând ţinutei tale culoare care te reprezintă, intr-un detaliu foarte chic.

Având in vedere eleganţa şi rafinamentul conferite de aceste accesorii mici, dar deloc de neglijat, nu strică niciodată o pereche de butoni în plus în garderobă.

Surse foto: Pinterest, http://www.alexandru-remus.ro/

 

 

 
  • Comenzi telefonice:

  • 0766.25.38.84

  • contact@urban-neckers.ro