Batista de buzunar, accesoriul care face diferența

Batista de buzunar, accesoriul care face diferența

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0766.25.38.84

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

Batista de buzunar, accesoriul care face diferența

În articolul din aceasta săptamană vom vorbi despre batista de buzunar, un accesoriu ce nu trebuie sa lipsescă din ținuta niciunui domn cu personalitate.

 

Batista de buzunar a cunoscut o creștere uriașă în popularitate în ultimul deceniu.

Spre deosebire de o batistă normală, care este purtată în buzunarul interior al hainei și în general, utilizată pentru suflatul nasului, aceasta batistă este purtată în buzunarul de la piept, din față al sacoului, numai în scopuri estetice.

 

Când vine vorba de styling, există foarte puține reguli. Cu toate acestea, vă recomandăm să evitați potrivirea prea stransă dintre cravată sau papion și batista de buzunar. În schimb, puțeti opta pentru o batistă de buzunar, care completează și contrastează cu restul look-ului. Urban Neckers vă oferă astfel de accesorii inedite și surprinzătoare pentru a completa o ținută memorabilă.

 

Modalitațile de împăturire ale batistei de buzunar sunt infinte, insă noi iți arătăm in continuare 12 moduri. Astfel, daca vrei un look clasic, iți recomandăm stilurile: prezidențial, clasic sau puful. Dacă doresti să presari mai multa precizie ținutei tale, poți aranja batista în unul până la patru colțuri. În chimb, dacă dorești ca atenția să fie îndreptată asupra ținutei tale, împăturește batista ca un trandafir sau în formă de scări si succesul va fi garantat.

 

Aici puteți vizualiza cele 12 modalități de împăturire ale batistei de buzunar: Presidential, The Classic, The Puff, Reverse Puff, Singel Peak, Two Peaks, Three Peaks, Four Peaks, Winged Peak, Angled Peaks, The Rose, The Stairs.

 

Scopul buzunarului de la piept al sacoului este unul decorativ, deci nu-l mai lăsa gol cand ieși din casă. Fie ca ai un sacou de costum cu care mergi la birou sau unul sport, pune batista in buzunarul de la piept !  

Iți va da un plus de personalitate!

 
  • Comenzi telefonice:

  • 0766.25.38.84

  • contact@urban-neckers.ro