Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !

Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !

Ai intrebari?
sau comanda telefonic 0766.25.38.84

Momentan nu aveti niciun produs in cos.

Asorteaza-ti personalitatea cu cele mai spectaculoase ace de cravata !

„Dă-i bărbatului un ac de cravată și va arata bine pentru o zi. Învăță un bărbat cum să poarte un ac de cravată și va arăta bine pentru o viață" - sfat vestimentar foarte cunoscut.

 

Care este lungimea potrivită pentru un ac de cravată?

 

Pentru omul modern, un ac de cravată ar trebui să se extindă între 1/2 și 3/4 din lățimea cravatei. Pentru un look mai clasic sau retro, selectați un ac de cravata care se potrivește cu toată lățimea acesteia. Indiferent de preferința dumneavoastră, nu purtați niciodată un ac de cravată care se extinde dincolo de lățimea acesteia.

 

Unde să-l prind?

 

Plasarea acului de cravată va poate defini lookul sau il poate nărui. Locul ideal al acestui accesoriu intre butoanele 3 și 4 de pe cămașă. Dacă clipul este prea înalt, acest accesoriu vestimentar devine ineficient.

 

Ce culoare trebuie să port?

Pentru a avea o combinație perfectă, încercați să potriviți acul de cravată cu butonii sacoului, cu butonii cămășii, ceasul sau catarama centurii. Dacă simțiți că vă complimentează stilul, nu vă fie teamă să purtați metale mai puțin obișnuite și să mergeți cu ace de cravată colorate sau novelty. Un ac de cravată novelty poate da ținutei dumneavoastră pe lângă eleganță și un aer funky. Îndrăznește astfel să iți asortezi personalitatea cu acest accesoriu minunat Urban Neckers. Există nenumărate variante pentru a se împerechea cu colecția dumneavsoastră de cravate, care nu ar trebui să fie trecute cu vederea. Indiferent dacă stilul dumneavsoastră este clasic sau îndrăzneț, la Urban Neckers veti descoperii combinații de ace de cravată dintre cele mai originale.

 

Când trebuie să port un ac de cravată?

 

Oricand - e raspunsul potrivit. Indiferent dacă purtați un costum din trei piese sau o pereche jeans, un ac de cravată este un plus bine venit pentru orice ținută care include o cravată.

 

Sursa: Ties.com

 
  • Comenzi telefonice:

  • 0766.25.38.84

  • contact@urban-neckers.ro